Verloop behandeling

Na telefonisch de eerste afspraak gemaakt te hebben is het van belang dat u mij alvast, ter voorbereiding op het eerste consult, uw gegevens met telefoonnummer en hulpvraag mailt. Ook is het belangrijk dat u uw gezondheidsprofiel uitprint en ingevuld meeneemt naar de eerste afspraak. Graag ook in deze vragenlijst aanvullende informatie over uw klacht, operaties, littekens, medicijngebruik en dieet. Soms zal ik u vragen alvast wat vragenlijsten via de website te downloaden en ingevuld mee te nemen naar de afspraak. Deze door u verstrekte informatie geeft dan alvast meer overzicht rond uw klachten bij onze eerste ontmoeting.

Het eerste consult duurt één uur en de vervolgafspraken vijfenveertig minuten.

Om de kwaliteit van uw behandeling te maximaliseren is het mogelijk dat u soms gedurende uw behandelingstraject verwezen naar verschillende therapeuten in en rond Praktijk Rodenrijs. Elk aspect heeft invloed op ons uiteindelijke doel: het optimaliseren van het resultaat, door gebruik te maken van de verschillende disciplines binnen en buiten de praktijk. Als rode draad van het behandeltraject blijf ik u ondersteunen en begeleiden. 

Nadat de behandelend specialist mij had verteld dat ik maar met mijn oogklachten moest leren leven, ben ik ten einde raad bij acupunctuur Praktijk Rodenrijs terecht gekomen.
Eindelijk iemand die mijn klachten  serieus nam.
Na het invullen van een vragenlijst en een intake gesprek kwamen er ook nog andere klachten naar voren. Er wordt een totaal plaatje gemaakt om zo weer helemaal in balans te komen.
Ineke neemt alle tijd en geeft goede vakkundige uitleg wat ik als zeer prettig ervaar.
Al met al was ik na een aantal behandelingen klachten vrij!

Marjoleine

Altijd mogelijk is een E-Consult:
Dit gaat via de gewone mail en is dus niet beveiligd. Vermeld bij het onderwerp uw hulpvraag en zo nodig “Aanvraag E-consult” met uw naam, en telefoonnummer. U kunt de mail direct richten aan Ineke van den Berg
Telefonisch spreekuur:
Ineke van den Berg: maandag en dinsdagmorgen van 08.30 tot 09.00 uur.  Verder kunt u proberen me overdag te bellen. Daar kunt u me bereiken als er tussentijds problemen of vragen zijn.
Mail probeer ik zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Afspraken kunt u cancelen door te mailen bellen of een sms te sturen naar Ineke van den Berg, bel of stuur een berichtje naar 06-30434971

  • Bij de eerste afspraak vorm ik me een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, aan de hand van uw hulpvraag (soms per mail) en het door u thuis uitgeprinte en ingevulde gezondheidsprofiel.
  • Hiervoor zal ik vragen stellen en u lichamelijk onderzoeken.
    Op basis van de resultaten zal ik samen met u een behandelplan opstellen. Dit is maatwerk. Elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders.
  • De duur van het herstel en het aantal noodzakelijke behandelingen is afhankelijk van de aard en ernst van de klacht.
  • Als de behandelserie is afgerond doe ik, na overleg met u, verslag aan de verwijzer en geef aanwijzingen voor eventuele vervolgbehandeling.

Zeker in deze Corona-tijden is het belangrijk dat we contact kunnen houden

Neem contact met me op
of bel op het telefonisch spreekuur: Maandag en dinsdag van 8.30-9.00 06-43979341

3 + 14 =

M: 06 43979341

info@praktijkrodenrijs.nl
Telefonisch spreekuur: maandag en dinsdag 8.30-9.00 

Adres Praktijk Rodenrijs

Maak kennis met de koppentest

♥ Hier bieden we je een introductie met digitaal verslag van de Koppentest aan. Ga naar de Koppentest 

Links voor informatie en bestellen helemaal onderaan deze pagina

De praktijk is verhuisd naar DEN HAAG!

Praktijk Rodenrijs
Johan Watelerpad 45
2553 TT Den Haag
T. 06-43979341

Telefonisch spreekuur:
info@praktijkrodenrijs.nl

BTW-id: NL001192536B08
BIG nr.: 79034288404
KvK 27359082
AGB 90021453

ma en di van 8.30–9.00 uur.

Lid NVA en VIV
aangesloten bij de
Stichting Zorggeschil