Referentie

Ineke weet in haar vak de oosterse en westerse geneeskunde op een prachtige manier te verenigen.  Vanaf het eerste moment dat ik bij haar in de praktijk kwam, voelde ik me gezien en gehoord. Wat een prachtige, helende kwaliteit! Haar wijsheid en heldere, eerlijke manier van communiceren heeft me in een lastige periode enorm ondersteunt. Elk consult is steeds weer een mooie ont-moeting die mijn totale gezondheid zeer ten goede komt.

Rebecca

Ik ben blij dat ik gisteren bij je ben geweest. Ik had 2 weken lang veel pijn in mijn rug. Na jouw behandeling is mijn rug heel veel soepeler en heb ik nauwelijks meer pijn. GEWELDIG!!

Erna

Verbazingwekkend hoe raak de poppentest is. Een eerlijke en mooie spiegel voor mij. Zonder na te denken koos ik de juiste poppen. Een fascinerende methode die ik zelf graag wil leren gebruiken in mijn werk.

Martine

Ik ben bij praktijk Rodenrijs zeer tevreden over wat Ineke  allemaal doet, ga er altijd met een goed gevoel weer naar huis. Ze is vriendelijk, legt alles goed uit, en heeft verstand van haar werk, en ze neemt de tijd voor je. Daarom is praktijk Rodenrijs een zeker een aanrader .

Tonia (68)

Al zien we elkaar niet,
vergeten doen we elkaar niet
Jij hebt me zoveel geleerd
Ik wil je bedanken met bloemen
Al zijn ze van papier!
Het gaat nog steeds goed met mij!
Dat doet jou ook een plezier!
Lieve groet

Toos

In januari 2020 meldde ik mij voor het eerst bij Ineke vanwege problemen met reuk en smaak. De eerste actie was het tekort aan zink oplossen.
Al heel snel ontdekte Ineke dat er meer aan de hand was, een boosdoener die ook invloed had op mijn reuk en smaak probleem.

Vanaf dat moment ben ik een lang traject ingegaan van intensieve begeleiding en behandeling.
De reuk en smaak keerde terug, zij het enigszins grillig met ups en downs, evenals verbetering van de inwendige mens. Na een jaar van behandelen voel ik mij een stuk beter.
Een van haar sterke kanten is de persoonsgerichte aanpak, die doortastend en effectief is.
Daarnaast beschikt zij over veel mensenkennis en vooral een grondige dossierkennis. Ze kan veel informatie over je uitstorten, soms wat te veel om te kunnen onthouden. Als persoon is zij zeer toegankelijk, wat veel vertrouwen geeft. En, niet onbelangrijk, haar open relatie met en kennis van de reguliere geneeskunde.

Wim

Een paar jaar geleden heb je hele mooie resultaten behaald met mijn gezondheid. De pijn van mijn hielspoor heeft mij naar jou geleidt. Later bleek dat ik je hulp op andere punten ook goed kon gebruiken. Waar ik je nog altijd heel dankbaar voor ben.

Astrid

Dank je voor je consult. Ik moest er na afloop echt even van bij komen. Veel gezegd en gehoord en veel dingen gevoeld die raak waren. Was fijn en verhelderend.

Ik wilde je laten weten dat we vanmorgen de liggingsecho hebben gehad en de baby goed gedraaid en ingedaald is! Dus heel blij daarmee. We deden elke dag de moxa, dus het heeft gewerkt.

Zou het ook kunnen dat mijn rugklachten door moxa minder zijn geworden? Ik ervaar namelijk minder last sinds vrijdag ongeveer, heel apart.

Alvast bedankt voor je tijd en advies, het gaf me een goed gevoel!

Maartje

Allereerst bedankt voor het 1ste consult. Ik vond het een fijn gesprek en ik kon ook vragen stellen, dat is prettig.
Zo de dag erna voel ik me prima en heb ondanks het “pollennieuws” geen klachten ervaren vandaag. Heb ook besloten om een maandje geen kaas te eten, ben wel benieuwd wat het oplevert.

Erno

Ja ik voel me goed na de afspraak bij jou vorige week. De behandeling heeft goed gedaan. Had woensdag wel direct een struik witlof gekocht en opgegeten 😄
Gister voelde ik me echt energiek, schilderwerk hier thuis aangepakt wat al een poos in de planning zat. Gaf een heerlijk voldaan gevoel!

Susanne (43)

….Wat een opmerkzame en lieve en professionele vrouw ben je toch….

Béanca

Toen ik voor het eerst bij Ineke kwam was ik totaal van slag. Het ging echt niet goed met me. Maar uit medische onderzoeken kwam niets. Een goede vriendin raadde me aan eens bij Ineke langs te gaan. Omdat ik geen idee had wat er met me aan de hand was en ik dat wel graag wilde weten, heb ik een afspraak gemaakt.

Veel later besefte ik pas dat ik niet een beetje teveel hooi op mijn vork had genomen, maar een burn-out had.

Ik voelde me tijdens de eerste afspraak meteen welkom. Ineke wist me op mijn gemak te stellen. Ze bood een luisterend oor en wist door haar aanpak met een poppentest meteen in dat eerste gesprek al precies wat mijn persoonlijkheid is en wat voor mij belangrijk is, maar ook waar ik moeite mee heb.

Ineke heeft me geholpen mezelf beter te leren kennen. Onze gesprekken zijn verhelderend en soms confronterend, maar leveren vaak ook nieuwe inzichten op. Ik kan soms verbaasd staan over hoe snel zij mij doorziet!

Naast de gesprekken, past Ineke acupunctuur toe. Door de burn-out, was mijn lijf behoorlijk van slag. Ze heeft daar d.m.v. voedingsadviezen en het prikken heel veel verbetering in aangebracht. Het is bijzonder interessant om te ontdekken welke processen er in je lijf allemaal spelen, hoe je lijf precies werkt en hoe het ook duidelijk aangeeft dat er ergens een blokkade zit.

Inmiddels gaat het met mij al veel beter. Maar ook als ik straks hersteld ben, zal ik Ineke toch met enige regelmaat blijven bezoeken om ervoor te zorgen dat het goed met mij blijft gaan.

Lisette

Ik wil je laten weten dat er sinds de laatste keer dat je mij behandeld hebt er zoveel moois is gebeurt! Mooie inzichten gekregen en een grote belemmering ontdekt, een andere functie op mijn werk aangeboden gekregen en meer rustige momenten.
Thanks!

Monique (53)

Ik heb het consult als zeer prettig ervaren.

Ik ben gelijk in de weer gegaan met congee, soep en gelatine!

Ellen

Beste Ineke, 

Je behandeling voor m’n verstopte neus tijdens mijn zwangerschap heeft echt bizar goed geholpen. Die avond ging m’n neus ineens open. En heb ik de xylo nog maar een paar x gebruikt. Nu al een week of 3 denk ik helemaal zonder.

Lieke

Beste Ineke, 

Je vroeg wat er verbeterd is. Dat is nogal wat, Ineke: beter gehoor, soepeler stofwisseling, geopende holtes, geen niesbuien meer, minder stijve en soepeler draaiende nek, geen jeuk aan ledematen meer. Ik vind het indrukwekkend! En een motivatie om op deze manier verder te gaan…

Wout

Beste Ineke, 

Bedankt voor je zorgzame behandelingen, waardoor ik de hele winter geen verkoudheid of virus heb gehad. Mijn weerstand is erg vooruitgegaan. En ook mijn reuk en smaak zijn weer verbeterd.  

Nogmaals hartelijke bedankt en een lieve  groet

Edith

Ik wil u nog hartelijk bedanken voor de behandeling gisteren. De tijd en persoonlijke aandacht, echt fantastisch. 

Vandaag ervaar ik een losse schouder. Dat heb ik al ruime tijd niet gehad. Er zit alleen een beetje spierpijn. 

Walter

Vorige week ben ik voor het eerst bij jou geweest voor een acupunctuur behandeling. Ik heb veel restklachten van Corona wat ik in November heb gehad. Ik had o.a. last van mijn middenrif. Het voelde aan als een blokkade, waardoor ik niet goed door kon ademen. Dat kostte mij veel energie en maakte mij erg onrustig. Tijdens de behandeling kon ik ineens weer dieper en rustiger door ademen tot mijn blijdschap. Nu een week verder gaat dat nog steeds goed. Ben daar heel dankbaar voor. Ik ben er nog niet maar na al zo’n succesvolle eerste  behandeling kijk ik vol vertrouwen uit naar de volgende behandeling en naar de toekomst.

Angela

Nou het gaat stukken beter, ik heb al meer energie.

Monique

Excuus! Was zo blij met het nieuws dat het er helemaal bij is ingeschoten je te informeren. Hij is gedraaid! Heb er zelf niets van gemerkt dus was erg verrast door de echo. Heel blij en op naar een natuurlijke bevalling!

Selma

Dag Ineke, We willen jou graag bedanken voor je hulp, tips en goede raad tijdens een moeilijk beslismoment over de externe versie in onze zwangerschap. We hebben het als een grote steun ervaren dat je ons hebt laten luisteren en naar onze intuitie en daar willen we je voor bedanken. Onze kleine heeft beslist dat het een keizersnede wordt, desalnietemin nemen we de ervaring met de moxatherapie mee voor de toekomst en hebben we geleerd ruimdenkender te zijn en open te staan voor wetenschappelijk onderbouwde complementaire behandelingen.

Martine en Michel

Even feedback op je zorgzame behandeling van gisteren. Ik ben thuisgekomen en heb de hele middag liggen slapen. Was doodop. S avonds kwam er boosheid ! Naar boven, zowaar. Had het gevoel dat het weer ging stromen en ik niet langer versteend was. Vandaag een uur gewandeld ( dat is lang voor mij) en ik voel me weer in mijn kracht terugkomen. Wel nog moe, maar het is weer in beweging.

En dat allemaal dankzij die zachte behandeling van jou. Nogmaals dank.

Annelies

Even feedback op je zorgzame behandeling van gisteren. Ik ben thuisgekomen en heb de hele middag liggen slapen. Was doodop. S avonds kwam er boosheid ! Naar boven, zowaar. Had het gevoel dat het weer ging stromen en ik niet langer versteend was. Vandaag een uur gewandeld ( dat is lang voor mij) en ik voel me weer in mijn kracht terugkomen. Wel nog moe, maar het is weer in beweging.

En dat allemaal dankzij die zachte behandeling van jou. Nogmaals dank.

Annelies

Nog veel dank voor het gesprek van vanochtend.
Heb de YouTube filmpjes bekeken. Heel interessant, vooral ook jouw ‘wereld’ in combinatie met de reguliere.
Ook de waardering die uitgesproken tijdens de promotie vond ik erg bijzonder en indrukwekkend!!

Wim

Bedankt nog voor de geweldige les over Traditionele Chinese Geneeskunde bij de opleiding tot Verpleegkundige Complementaire Zorg aan de HAN in Nijmegen.

Brigitte

Hi Ineke, alweer 13 jaar terug zagen wij elkaar voor t laatst, graag zou ik weer even gebruik maken van jouw wijsheid kennis en kunde. Ik sta enorm in mijn kracht maar daarmee is mijn opgave in t leven ook vaak pittig.

Nicolette

Ik heb af en toe een beetje last van mijn oog, maar behandel dan het punt op mijn voet tussen mijn tenen, dat helpt wel

Miranda

Ik ken Ineke al sinds mijn jeugd. Ze is zeer deskundig in wat zij doet, en blijft zichzelf ontwikkelen. Zij heeft mij door vele moeilijke periodes in mijn leven geholpen. Haar kracht ligt in het feit dat zij goed kan luisteren en veel empathie heeft.  Zij ziet jou als mens in het geheel. Vele lichamelijke en psychische  klachten kunnen oorzaken hebben waar in de reguliere zorg niet naar wordt gekeken of geluisterd. Ineke weet vaak de vinger op de juiste plek te leggen met een logica waar je zelf nooit bij stil heb gestaan. Dmv acupunctuur behandeld zij dus niet alleen de klacht zelf, maar ook wat er nog meer aan gelinkt is. 

Ook helpt ze je inzicht te krijgen hoe jij je zelfbeeld ziet, en dat kan je helpen om hier jezelf te verbeteren. 
Ik kan iedereen haar praktijk van harte aanbevelen. 

Anja (56)

In de eerste plaats wil ik je bedanken voor de prachtige,  inspirerende workshop die ik afgelopen woensdag bij heb gevolgd in Ede. Zoveel passie en liefde voor je werk! Het spat eraf op een natuurlijke manier, vanuit zijn positie.  Dank daarvoor.

Marjan

Het is volgens mij bijna 10 jaar geleden dat ik voor het laatst bij je ben geweest voor een serie behandelingen. 
Uiteraard is het een goed teken dat het qua gezondheid in die periode redelijk goed met me is gegaan….. Heb jij mogelijkheden om mij weer te behandelen, en op welke termijn zou dat eventueel kunnen?

Arlette

Bedankt voor de behandeling en de tips! Ik herken er een heleboel wel terug. Ik probeer de laatste weken inderdaad tijd te maken voor zingen/schrijven/ uitgebreid douchen en een beetje sporten.

Mila (22)

Dan nog de huid… eigenlijk ging die dinsdag al gelijk beter en sindsdien zit daar een stijgende lijn in. Het ‘vuur’ is eruit waardoor je de plekken veel minder ziet en voelt en belangrijkst van alles de jeuk is vele male minder! Daarbij zit ik ook weer hoger in mijn energie en voel ik me sterker. Mijn broer zei vanavond tegen me ‘je ziet er goed uit en je kijkt anders uit je ogen…’. daar kan ik me wel in vinden.
Tot zo ver… ik hoef denk ik niet uit te leggen hoe ontzettend blij ik ben met het snelle resultaat! 
Dankjewel en ik kijk uit naar het volgende consult.

Jesse

Kan je zeggen dat ik me na een paar dagen, na bij jou geweest te zijn, weer helemaal mezelf voel!  Wat zou ik zonder jou moeten!

Dank je wel voor de behandeling! Wat mij betreft kan een nieuwe afspraak wel over een aantal weken, want de gevoelige gewrichten dat blijft, zeker met dit koude weer! 

Margreet

Neem contact met me op

of bel op het telefonisch spreekuur: Maandag en dinsdag van 8.30-9.00 06-43979341

6 + 11 =

M: 06 43979341

info@praktijkrodenrijs.nl
Telefonisch spreekuur: maandag en dinsdag 8.30-9.00 

Adres Praktijk Rodenrijs

Maak kennis met de koppentest

♥ Hier bieden we je een introductie met digitaal verslag van de Koppentest aan. Ga naar de Koppentest 

Links voor informatie en bestellen helemaal onderaan deze pagina

De praktijk is verhuisd naar DEN HAAG!

Praktijk Rodenrijs
Johan Watelerpad 45
2553 TT Den Haag
T. 06-43979341

Telefonisch spreekuur:
info@praktijkrodenrijs.nl

BTW-id: NL001192536B08
BIG nr.: 79034288404
KvK 27359082
AGB 90021453

ma en di van 8.30–9.00 uur.

Lid NVA en VIV
aangesloten bij de
Stichting Zorggeschil