Alles is energie…
Massage

Massage en bewustwording
Opgebouwde spanning door overbelasting, stress en onverwerkte emoties kunnen op termijn (chronische) klachten veroorzaken. massage kent veel positieve effecten. het genezende effect van ontspanning is algemeen bekend.
Een ander positief effect van massage is, dat het je de mogelijkheid biedt een bewustzijnsproces op gang te brengen. bewustwording stelt je in staat opgeslagen spanning te herkennen en deze los te laten. het is tevens een belangrijke factor ter voorkoming van klachten.

Ontspanningsmassage
Door helende, ontspannende massage merk je soms pas hoe pijnlijk of gespannen je lichaam kan aanvoelen. Massage zorgt voor ontspanning, is rustgevend, een weldaad voor lichaam en geest. massage bevordert de doorbloeding en herstelt de energiebalans in je lichaam. Door ontspanning en een betere circulatie krijgt het lichaam de kans om te herstellen.

Voetreflexologie (voetmassage)
Reflexologie is het uitoefenen van druk op specifieke punten op de voet om de gezondheid van de corresponderende lichaamsdelen te beïnvloeden. Stimulering van deze drukzones veroorzaakt diverse positieve effecten. Deze effecten activeren tevens het zelfgenezend vermogen.

Shiatsu
Shiatsu is een traditionele Oosterse drukpuntmassage. Deze eeuwenoude behandelmethode wordt voornamelijk toegepast op de meridianen (energiebanen). Zo worden blokkades opgeheven en kan de levensenergie weer vrij stromen.

Cupping
Cuppen is een vacuüm-zuig-massagetechniek, Cupping-massage op de rug is een bijzondere toepassing, het geeft een ontspannend en vitaliserend effect. Het masseren met de cups over de huid is een bijzondere ervaring De cups worden al strijkend over de huid bewogen, totdat de huid een lichtrode kleur heeft en ontspannen aanvoelt.