Alles is energie…
Ineke van den Berg
Dr. klinische epidemiologie, acupuncturist, Chinees kruidenkundige, pijnconsulente, coach, fysiotherapeute
E-mail:
info@praktijkrodenrijs.nl

Typisch Ineke…

Met een nieuwsgierige glimlach de dag starten en met een glimlach naar huis te gaan. Daar haal ik kracht uit om mijn werk met plezier te doen.
Dat betekent voor mij: eerst kijken, en na overleggen en kennis vergaren pas doen. Ik respecteer andermans mening en probeer te doen wat goed is voor mijn medemens. Balans is daarbij heel belangrijk. In de geneeskunde bestaat de neiging verlichting te bieden aan de patiënten, zodat ze weer net zo verder kunnen leven als voorheen. Naar mijn mening zouden de patiënten niet net zo willen doorleven als vroeger. Zo zouden ze mogelijk iets van de ziekte kunnen leren en iets in hun leven kunnen veranderen, zodat de klacht niet recidiveert.’ Zo zoek ik dan samen met de patiënt, naast de therapie voor de klacht zelf, ook graag inzicht in de vorm van hulp bij zelfreflectie, maar ook voedingsadvies, oefeningen en bv mindful leven. Dat is wat ik in de praktijk positief probeer over te dragenLijst van publicaties


Vermeld in uw mail naast uw hulpvraag en een korte toelichting, altijd uw naam, adres, geboortedatum en het telefoonnummer waar u mogelijk bereikbaar bent.
Telefoonnummer: 010-5116469

Telefonisch spreekuur: Ineke van den Berg: alleen maandag en dinsdagmorgen van 08.30 tot 09.00 uur, andere dagen van de week is zij werkzaam als klinisch epidemioloog (wetenschappelijk onderzoeker) bij het Erasmus Universiteits Medisch Centrum te Rotterdam.

Aanwezig in praktijk: maandagochtend, dinsdag en woensdag.