Alles is energie…
Contact en Route

Adres Praktijk Rodenrijs:
Rodenrijseweg 223
2651 BR Berkel en Rodenrijs
T. 010 - 511 64 69

Ineke van den Berg is bereikbaar op 010-5116469
Hellen Tanis is mobiel bereikbaar onder nummer 06-52421997

Telefonisch spreekuur:
Ineke van den Berg: alleen maandag en dinsdagmorgen van 08.30 tot 09.00 uur, Praktijk voor acupunctuur 'Rodenrijs' is geopend op maandag, dinsdag en woensdag.

E-Consult:
Dit gaat via de gewone mail en is dus niet beveiligd. Vermeld bij het onderwerp "Aanvraag E-consult" met uw naam en geboortedatum. U kunt de mail direct richten aan Ineke van den Berg of Hellen Tanis.
Alert..! Label Margin set to high for this map size
Map Pin Info

 

Route planner
U kunt eenvoudig een route plannen door hieronder uw adres in te vullen.
Let op! Toont de kortste route.

Voorbeeld: straatnaam 123, woonplaats.
Vertrekadres:


 

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend
Wij hebben goed nieuws! Vanaf maandag 11 mei is Praktijk Rodenrijs weer geopend voor acupunctuur/ Traditionele Chinese Geneeskunst en complementaire zorg. Zo kunt u bijvoorbeeld ook weer terecht voor (controle-)afspraken.

Een veilig bezoek aan Praktijk Rodenrijs
Onze praktijk voldoet uiteraard aan alle infectie-preventierichtlijnen. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Uw bezoek zal daardoor anders zijn dan u gewend bent. Zo vragen we u bij binnenkomst uw handen te wassen of te desinfecteren met handalcohol. Daarnaast zorgt onze aangepaste agendaplanning ervoor dat het aantal patiënten in onze praktijk beperkt blijft, zodat we met elkaar kunnen voldoen aan de anderhalve meter-richtlijn. Ook hebben we een aantal aanpassingen gedaan in de wachtruimte en vragen u om zelf een handdoek mee te nemen. Heeft u aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Wij verwelkomen u graag weer!
Wanneer u een afspraak wilt maken, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Heeft u al een afspraak staan? Dan hoeft u niets te doen. Wel zullen wij, voorafgaand aan uw afspraak, u enkele gezondheidsvragen te stellen om te beoordelen of uw afspraak door kan gaan. Zo zorgen we ervoor dat alleen gezonde en geen kwetsbare mensen naar de praktijk komen. Op deze manier houden we de praktijk voor u én ons veilig.

Ik hoop u snel weer te zien voor de goede zorg én glimlach die u van me gewend bent.

Met vriendelijke groet,

Ineke van den Berg
info@praktijkrodenrijs.nl
Liefst tijdens het telefonisch spreekuur 010-5116469