Alles is energie…
Disclaimer

Deze website is een product van Praktijk Rodenrijs. Deze site is een persoonlijke website van Ineke van den Berg (eigenaar) en dient enkel om u te informeren. Praktijk Rodenrijs accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Praktijk Rodenrijs is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Alle inhoudelijke informatie (zoals tekst, grafieken, beelden, informatie en ander materiaal) blijft te allen tijde voorbehouden aan Praktijk Rodenrijs. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben van Praktijk Rodenrijs. Dit kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.

Op deze site treft u verder een overzicht van de behandelingen die in de praktijk worden uitgevoerd. Voor iedere specialisatie kan een diploma en/of getuigschrift worden overlegd. Verder geldt nog het volgende.

  • Vragen en/of antwoorden vallen volledig onder het beroepsgeheim.
  • Er worden geen diagnoses gesteld via e-mail.
  • Voor de, via deze site, verstrekt informatie hoeft niet te worden betaald.

Wij onderschrijven de gedragscode, HONcode.
Verify here.

Deze website is gerealisseerd door Ineke van den Berg en
Studio Ariane Kok.
Copyright: Praktijk Rodenrijs, December 2007